Ace de cravată pentru ținute elegante

Acele de cravată sunt accesorii care nu lipsesc din ținutele elegante. O cămașă va fi mai bine pusă în valoare de o cravată bine aleasă, un ac de cravată și eventual, o batistă care să se asorteze cu aceste accesorii. De asemenea, alegerea costumului este importantă pentru ca întregul look sa fie unitar. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru o ținută elegantă de la costume și cămăși la accesorii și pantofi eleganți. 

Modele noi de ace de cravată

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de ace de cravată din colecțiile online ale unor branduri precum Antonio Gatti sau Onore. Asortează acul de cravată cu nuanța pe care o alegi pentru cravată sau pentru batista purtată la costum. Pentru ținute smart casual poți alege un ac de cravată cu diferite elemente decorative colorate sau din metale argintate/aurii, care să se potrivească cu restul combinației de sacou și pantaloni

Promoții la categoria de ace de cravată

Vezi care sunt reducerile actuale la categoria de ace de cravată. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Poți oferi cadou un set format din ac de cravată, cravată și butoni de manșetă pentru ocazii speciale. Poți asorta acul de cravată cu restul bijuteriilor, cum ar fi o brățară, ceasul de mână sau colierul. De asemenea, aici găsești tot ce ai nevoie pentru ținute elegante sau smart-casual, haine și încălțăminte la cele mai bune prețuri. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei