Cum ne ingrijim pantofii din piele naturală?

Pantofii cu toc sau balerinii din piele naturală au nevoie de îngrijire constantă, pentru ca materialul să își păstreze strălucirea naturală și rezistența. Pe AbcFashion găsești diferite tipuri de articole de îngrijire a încălțămintei din piele naturală. O cremă bună de pantofi este ideal de avut la îndemănă și de aplicat pe pantofii sau pe cizmele din piele. Poți alege o cremă în aceiași nuanță cu pantoful sau o nuanță transparentă, dacă ai mai multe perechi de diferite nuanțe. Nu uita de periile speciale, pentru a îndepărta murdaria și spray-urile de întreținere pentru interiorul încălțămintei. 

Intreținerea generală a oricarui tip de încălțăminte

Descoperă varietatea de produse de îngrijire a încălțămintei de la branduri de top precum Salamander Professional, Solitaire sau Jason Markk. Pentru orice tip de încălțăminte, că este vorba de pantofi sport, de cizme sau de pantofi, o spumă de curățare este ideală de avut în casă. Conține ingrediente speciale care îngrijesc materialele pantofilor și nu atacă în niciun fel rezistența și textura acestora. Pentru adidași, espadrile, botine sau alte modele de pantof inchis, alege un spray pentru menținerea prospețimii si pentru îndepărtarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute. 

Ingrijire și protecție pentru încălțămintea ta

In cazul în care faci des drumeții sau plimbări în natură, vei avea nevoie de un produs special, care aplicat pe suprafata pantofului sport conferă un strat de impermeabilitate, ideal pentru diferite condiții meteo. Alege un astfel de produs special pentru materialul din care sunt confecționați pantofii, bocancii sau cizmele peste care vrei să aplici stratul impermeabil. De asemenea, pentru încălțămintea elegantă, cum ar fi pantofii din piele întoarsă sau din lac găsești produse de curățare eficientă a petelor și micilo imperfecțiuni care pot să apară la uz repetat. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei