Batiste bărbați pentru ținute elegante

Tinutele elegante pentru bărbați implică în cele mai multe cazuri un costum cu o croială perfectă, care are nevoie să fie accesorizat pentru un look final de nota 10. Vei avea nevoie pentru cămașă de o pereche de butoni și o cravată cu un model care să fie adecvat conextului. De asemenea, nu putem uita de bastistă. Poți alege o batistă din mătase cu un imprimeu similar cu cel de pe cravată sau care să se asorteze cu cromatica papionului

Cele mai noi modele de batiste bărbați

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de batiste bărbați de la branduri de top precum Gentlemens Corner sau Onore. Poți alege o batistă albă cu motive florale sau abstracte pe care să o poți asorta la diferite costume și care va merge minunat la orice mode de cămașă albă. De asemenea, te poți îndrepta spre mai multe modele de batiste colorate, în diferite nuanțe pentru definirea mai atentă a ținutei. 

Batiste bărbați la prețuri speciale

Alege dintre modelele de batiste bărbați la prețuri speciale și reduceri. Aici găsești absolut orice tip de accesoriu ai nevoie pentru ținute elegante. O batistă cu buline sau o batistă cu imprimeu floral poate fi alegerea ideală pentru costumul tău. Alege întotdeauna batiste care să fie în aceiași tonalitate cu cravata și modelul cămășii. astfel poți asorta și restul accesoriilor, cum ar fi ceasul de mână și butonii, pentru a fi toate din același cadru stilistic. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei