Bocanci bărbați pentru ținute casual

Pe timp de iarnă, indiferent de ținută avem nevoie de încălțări care să ne țină de cald și care să se potrivească stilului nostru. O pereche de bocanci negri, cu un design simplu pot să fie purtați atunci când mergi la serviciu sau pentru alte ieșiri în oraș cu o pereche de blugi negri sau pantaloni mai lejeri. Dacă îți place să urmezi tendințele, află că acum sunt foarte populare combinațiile dintre paltoane, trenciuri și bocanci din piele, un contrast care atrage privirile. 

Cele mai noi modele de bocanci bărbați

Descoperă pe AbcFashion cele mai noi modele de bocanci bărbați din colecțiile unor branduri de top precum Timberland, Columbia sau Adidas. Poți alege dintre modelele variate de bocanci din piele ecologică pe care îi găsești la prețuri accesibile sau modele speciale de bocanci Gore-Tex pentru a se plia pe necesitățile tale. Bocancii pot să fie purtați împreună cu pantaloni sport, blugi sau pantaloni de ski, cu geci sport și hanorace, în funcție de sezon. 

Bocanci bărbați la prețuri speciale și reduceri

Alege dintre modelele de bocanci aflate acum la reducere și comandă online perechea favorită. Printre cele mai bine vândute se numără perechile de bocanci impermeabili, de ajutor în orice situație, indiferent de vreme. Sunt ideali pentru drumeții, alături de geci sport și pantaloni softshell. Diversifică ținutele sport sau casual cu modele de bocanci colorați sau în design-uri speciale. Bocancii pot să fie purtați atât la o pereche de blugi, cât și la o pereche de leggings pentru sport. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei