Body-uri bebeluși pentru ținute comode

Body-ul este un articol vestimentar de bază în prima garderobă a oricărui copil. Un body alb, simplu, din bumbac sau alte material natural este esențial de avut la îndemână pentru a fi purtat ca atare sau în combinație cu rochii și pantalonași. Poți alege diferite modele de body-uri pentru a le oferi cadou, alături de alte haine pentru sugari, accesorii și botoșei comozi. Varietatea mare de modele îți permite să alegi cele mai speciale produse pentru copilul tău. 

Modele noi pe stoc la gama de body-uri bebeluși

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de body-uri. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Mama Boutique, Mango Kids sau Mon Petite Jo. Un body galben, roz sau orice altă culoare veselă este ideal de asortat la diferite modele de pantaloni scurți, fuste sau rochii. Body-urile merg foarte bine asortate la salopete de blugi sau din bumbac. Poți combina body-ul cu lenjeria de noapte, pantaloni sau rochii, pentru maxim de confort. 

Body-uri sugari la prețuri speciale

Vezi care sunt reducerile momentului la colecțiile de body-uri pentru sugari. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. Un body roșu pentru fete sau un body albastru pentru băieți, găsești orice tip de model ai nevoie pentru garderoba nou-născutului. Alege mărimea în funcție de numărul de luni si ține cont de ritmul rapid de creștere al copilului. Alături de body-uri poți completa ținutele cu botoșei, pantofi sport sau diferite tipuri de accesorii

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei