Botoșei sugari - prima pereche de încălțăminte

Botoșeii reprezintă prima pereche de încălțăminte pentru sugari, de aceea este bine să alegi modele din materiale de calitate, care să fie cât mai confortabile. O pereche de botoșei din bumbac sunt perfecți de asortat la body-uri din bumbac sau seturi speciale pentru bebeluși. Poți alege modele de botoșei roz sau albaștri pentru fetițe sau băieți, pentru a le oferi ca prim cadou unui nou-născut. Există o varietate mare de modele de la botoșei simpli la cei cu imprimeu.

Modele noi pe stoc la botoșei bebeluși

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de botoșei bebeluși. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Cienta, Golden Goose sau Birkenstock. Variantele sunt multiple de la botoșei colorați la cei simpli, din bumbac organic, foarte confortabili și siguri pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Poți completa ținutele nou-născutului cu body-uri colorate, costumașe sau bluze și tricouri. Tot ce ai nevoie pentru prima garderobă a copilului tău se află la câteva click-uri distanță. 

Botoșei sugari la prețuri speciale și reduceri

Profită acum de reducerile speciale la întreaga gamă de botoșei sugari. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Varietatea mare de modele de botoșei bebeluși îți permite să alegi ce este mai bun ca raport calitate/preț. Botoșeii sunt cadoul ideal pentru prima vizită la un nou născut, cadou ce poate fi completat de diferite accesorii necesare celui mic sau articole vestimentare sugari din materiale de calitate, pentru siguranța bebelușului. Vezi care este cea mai nouă colecție online de îmbrăcăminte sugari!

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei