Tipuri de brățări pentru fiecare stil vestimentar

Pe AbcFashion găsești o varietate mare de modele de brățări pentru femei din care să îți alegi produsele preferate sau chiar un cadou pe care să îl oferi la ocazii speciale. Te poți orienta spre o brățara simplă din aur sau din argint, pe care să o poți purta alături de un ceas, atât la ținute elegante, cât și la look-uri casual. O brățară din piele sau textil este ideală pentru rochiile de vară înflorate sau alte ținute lejere, de tip boho-chic. 

Creează-ți singură seturile de bijuterii

Alege din varietate de modele de bijuterii și creeaza-ți singură setul perfect de bijuterii. Poți alege un colier din aur sau din argint, pe care să poți pune orice tip de medalion sau pandantiv, pentru ținute la muncă, de seară sau casual. Asortează o brățară sau mai multe din aur sau argint, simple sau cu diferite charm-uri decorative. Nu pot să lipsească din set inelele, la fel, din aur sau argint, cu pietre semi-prețioase sau în forme speciale. 

Modele variate de brățări la prețuri speciale

Descoperă care sunt reducerile momentului la categoria de brățări pentru femei. Poți alege cu ușurință un cadou special pentru tine sau pentru altă persoană, din cele mai noi colecții de la branduri de top precum Alexander McQueen, Balenciaga sau Guess. Poți asorta brățara cu ceasul de mână și îți poți crea astfel accessoriile ideale pentru orice tip de ținută. Alege brățări din metale prețioase pentru ținute de seară și modele din piele sau alt tip de textil, în diferite nuanțe, pentru ținute de vară și primăvară. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei