Accesorii pentru ținute casual

Alege din varietatea de accesorii pentru ținute casual și fii întotdeauna la modă, indiferent de context. Poți opta pentru o pereche de bretele pe care să le porți deasupra unei cămăși și a unei perechi de pantaloni casual, cu pantofi din piele întoarsă, având astfel o ținută smart-casual completă. Mai poți accesoriza cu un ceas de mână, brățară și cu o haină de exterior, cum ar fi un trenci sau un sacou lejer. 

Cele mai noi modele de bretele bărbați

Descoperă pe AbcFashion care sunt cele mai noi modele de bretele pentru bărbați și alege modelul preferat din colecțiile unor branduri precum Bolf sau Onore. Bretelele negre se asortează foarte bine la o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă, conferind mai multă eleganță. Bretelele colorate sunt un accesoriu fun, care animă ținuta în mod plăcut. O pereche de bretele albe este ideală de avut în colecție pentru cămăși de culoare închisă și un look special. 

Bretele la prețuri speciale și promoții

Vezi care sunt reducerile actuale la întreaga gamă de bretele pentru bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și sigur. Pe lângă o pereche de bretele te poți orienta spre o cămașă care să se asorteze sau spre o nouă pereche de pantaloni potriviți pentru purtarea bretelelor. Este indicat să alegi pantaloni cu talia mai înaltă și cămăși simple pentru un efect cât mai special. Nu uita de un ceas și eventual o brățară pentru accesorizare completă. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei