Butoni de manșetă pentru orice ținută

Butonii de manșetă sunt bijuterii care conferă un look aparte oricărui tip de cămașă, fie că este vorba de o ținută elegantă, fie că este o ținută casual. Poți alege dintr-o varietate mare de modele de butoni de manșetă, care pot fi cadouri ideale pentru orice bărbat. Butonii de manșetă argintii pot fi asortați la brățări din același material, fiind eleganți și moderni. Butonii de manșetă colorați, cu diferite modele sunt ideali pentru cămășile casual. 

Butoni de cămașă - modele noi pe stoc

Descoperă pe AbcFashion gama variată de butoni de cămașă pentru ținutele tale. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Bolf, Gentlemens Corner sau Onore. In cazul unei ținute elegante este indicat să te indrepți spre modele de butoni de manșetă într-un design simplu și clasic, asortați la acul de cravată și alte accesorii. Poți combina butonii de manșetă colorați la cămăși albe pentru o pată de culoare într-o ținută monocromatică. 

Reduceri la butoni de manșetă

Vezi care sunt reducerile actuale la butonii de manșetă. Alege modelul preferat de butoni, comandă online, rapid și sigur. Găsești o serie de modele de butoni de manșetă ideali pentru ținuta de ginere sau de naș, de asortat la cămăși elegante, costume și cravate din mătase. In funcție de modelul ales poți compune ținute clasice sau moderne, cu butoni de manșetă simpli sau cu elemente decorative. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei