Căciuli pentru ținute de iarnă speciale

Căciula este un accesoriu indispendabil în timpul sezonului rece. Iar dacă îl purtăm atât de des, atunci avem nevoie de modele speciale, care să se potrivească stilului nostru vestimentar. O căciulă neagră, albă sau bej, simplă este ideală de purtat la geci de iarnă colorate sau la paltoane monocromatice, indiferent de stil. Există căciulile cu ciucur sau cu diferite forme funny, care conferă un aer tineresc ținutei și care animă ținutele, uneori mai monotone din timpul iernii. Vezi care sunt cele mai noi modele de căciuli pe AbcFashion

Șepci - ținute sport cu stil

Descoperă cele mai noi colecții de șepci pentru femei de la branduri precum Adidas, Puma sau Under Armour. Accesorizează cu stil orice tip de ținută sport sau chiar casual. o șapcă într-o singură culoare poate să fie asortată la diferite tipuri de treninguri, compleuri sport sau rochii din bumbac. Te apără de soare și îți conferă un look cool, indiferent de ținută. O șapcă roz poate fi combinață cu multe ținute de vară, romantice si feminine, iar o șapcă presărată cu elemente strălucitoare este perfectă pentru ținute lejere de seară. 

Șepci, căciuli și pălării la prețuri promoționale

Descoperă varietatea de șepci, căciuli și pălării la prețuri promoționale. Alege o căciulă din lână, pufoasă și extrem de fină la atingere, pentru zilele friguroase de iarnă, o beretă chic pe care să o asortezi la paltoane sau la trenciuri sau o șapcă cool pentru ținute sport sau de weekend. De asemenea poți arunca o privire în categoria de pălării, unde găsești modele pentru ținute elegante sau pentru ținute casual de vară. O pălărie de paie este accesoriul ideal de purtat la rochii de vară, fuste vaporoase, topuri și cămăși înflorate. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei