Coliere bărbați - cum le purtăm?

Chiar dacă lanțișoarele și colierele nu se numără printre accesoriile cel mai des purtate de bărbați, au devenit din ce în ce mai populare printre cei care doresc un stil special, tineresc și plin de personalitate. Un colier din argint, subțire, fără elemente decorative poate să completeze ținute casual, purtat la cămăși sau tricouri. Poți crea un set de bijuterii alegând din gama de coliere, brățări și cercei. 

Descoperă modelele noi de coliere bărbați

Acum găsești pe AbcFashion cele mai noi modele de coliere pentru bărbați. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Maison Margiela, Ombre sau Onore. Poți oferi cadou un colier din aur pentru un bărbat care pune preț pe calitate și pe accesorii de lux, fiind o bijuterie care poate să fie purtată atât la cămăși, cât și la tricouri sau pulovere. Un colier negru din piele transformă orice ținută de vară. 

Prețuri speciale la coliere pentru bărbați

Vezi care sunt reducerile actuale la gama de coliere pentru bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Un colier colorat din piele sau din alte materiale se află printre tendințe, pentru un stil boho, ușor de asorta la cămăși din in, tricouri simple sau tunici de vară. Colierul îl poți asorta cu brățara sau cu butonii de manșetă dacă vorbim de ținute elegante. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei