Modele de coliere pentru garderoba ta

Alege din zecile de modele de coliere disponibile online și creează mai ușor ținute speciale. Un colier bine ales, asortat la o pereche de cercei și o brățară pot să facă diferența în look-ul final. Un colier din argint, asortat la o rochie de seară roșie sau altă culoare puternică este o opțiune elegantă de a-ți pune în evidență feminitatea. La fel cum un colier din pietre sau din mărgele colorate va fi piesa de rezistență asortat la o rochie de vară sau o salopetă din in.

Idei de cadouri bijuterii pentru femei

O bijuterie cadou va fi întotdeauna bine primită de către orice femeie, indiferent de stilul personal. Alege de pe AbcFashion un colier, un set de bijuterii sau poti chiar tu să alcătuiești un set special pentru a-l oferi la ocazii deosebite. Descoperă care sunt modelele de coliere în tendințe de la brandurile de top precum Ambush, Maison Margiela sau Mahoni. Poți alege un colier mai lung pentru a pune în evidență decolteul unei rochii sau bluze, un colier choker pentru definirea gâtului sau un colier cu pandantiv pentru un aspect clasic. 

Modele variate de coliere la prețuri speciale

Vezi care sunt reducerile momentului la categoria de coliere. Alege modelul care îți atrage privirea, comandă online și în câteva zile te vei bucura de el. Poți opta pentru un colier din aur sau un colier colorat, în funcție de tipul de ținută la care vrei să îl porți. In același timp te poți orienta spre modele cercei sau inele, pe care să le porți cu colierele tale preferate. Scoate din banal orice tip de cămășă, tricou sau top cu ajutorul unui colier bine ales. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei