O ținută simplă și de efect

Alege un compleu care să te avantajeze în funcție de stil și de culoare, și bucură-te de o ținută simplă și de efect. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu ce asortezi diferite articole vestimentare, compleul fiind varianta atunci când vrei să creezi rapid o ținută casual sau elegantă. Un compleu, cu fustă sau cu pantaloni, poate fi purtat atât la locul de muncă, alături de o pereche de pantofi stiletto, cât și la plimbare cu o pereche de sandale. Poți alege compleuri din bumbac sau din in dacă vrei o opțiune potrivită pentru orice anotimp si în care să te simti confortabil.

Alege un compleu pentru ținuta de ocazie

Dacă nu te atrage ideea de a purta o rochie de ocazie sau poate vrei să ieși in evidență, te poți îndrepta spre un compleu format din fustă și top. In gama online pusă la dispoziție poți găsi modele de compleuri sexy, din dantelă sau alte materiale fine, foarte potrivite pentru o ținută de seara. Nu uita de accesorii, o pereche de pantofi cu toc sau sandale și o poșetă plic. Vei fi cu siguranță în centrul atenției cu o ținută unică. 

Compleu - ținută lejeră și chic

Dacă nu vrei să îți bați capul cu asortatul hainelor, alege câteva modele de compleuri femei pe care să le ai in garderoba, pentru acele zile. Un compleu alb va fi potrivit pentru zilele de vară, contrastând frumos cu pielea bronzată. In cazul în care cauți un model de compleu lejer, de purtat la plimbări găsești un număr mare de modele online de pe magazinul DonnaFashion, din diferite materiale și culori, printre cele mai populare fiind modelele de compleuri în nuanțe de verde.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei