Costume de baie băieți confortabile

Costumele de baie băieți pot să cuprindă diferite modele de pantaloni scurți, șorturi de baie sau bluze speciale pentru a fi purtate ca protecție contra soarelui. Alege pentru copilul tău costume de baie din bumbac, pentru a fi blânde cu pielea și pentru a-i conferi celui mic cel mai ridicat grad de confort. Te poți inspira și din categoria de accesorii, de unde poți alege ochelari de soare pentru copii sau șepci. 

Costume de baie băieți - modelele acestui sezon

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de costume de baie băieți. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Adidas, Blue Kids sau Jojo Maman Bebe. Ai la dispoziție zeci de modele de costume de baie băieți colorate din care poți alege ceva potrivit copilului tău. Anul acesta se poartă costumele de baie albastre sau albe, cu diferite imprimeuri speciale. Nu uita de accesoriile de bază, cum ar fi o șapcă sau o pălărie de soare. 

Prețuri speciale la costume de baie pentru băieți

Vezi care sunt reducerile actuale la întreaga gamă de costume de baie băieți. Alege unul sau mai multe modele preferate, comandă online, rapid și simplu. Ai mai multe opțiuni din care să alegi de la șorturi din satin și materiale impermeabile, la șorturi din bumbac, care pot fi purtate și la plimbări, asortate la un tricou sau cămașă pentru copii. De asemenea pentru ca ținuta de plajă să fie completă alege dintre modelele de șlapi sau sandale pentru băieți. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei