Tipuri costume de baie din care să alegi

Categoria de costume de baie bărbați este destul de cuprinzătoare, cu modele pentru toate preferințele. Poți merge pe clasic și poți să alegi unul dintre modelele de slipuri colorați sau în nuanțe închise. Dacă în schimb ai vrea ceva mult mai comod, ai putea să optezi pentru un model de bermude cu imprimeu sau simpli, extrem de practici și ușor de purtat. In funcție de modelul ales, bermudele pot fi purtați drept pantaloni scurți, alături de un tricou, în restul timpului petrecut la mare, la plimbări. 

Costume de baie bărbați - ultimele tendințe

Pe AbcFashion ai avantajul de a fii mereu la curent cu ultimele tendințe în modă. Descoperă care sunt cele mai noi colecții de costume de baie bărbați de la branduri de top precum Adidas, AquaSpeed sau Guess. Poți alege unul dintre modelele de șorturi, foarte ușor de purtat, chiar cu un tricou deasupra. Dacă vrei să fii în ton cu sezonul estival, îți poți îndrepta atenția spre un model de costum de baie cu imprimeu, colorați o tendință care se menține și anul acesta. 

Profită de reduceri la costume de baie bărbați

Descoperă care sunt reducerile actuale la categoria de costume de baie bărbați și alege-ți modelul preferat. Poate fi vorba de un costum de baie sport, realizat din materiale funcționale speciale pentru a conferi flexibilitate și confort în timpul înnotului. Nu uita pe lângă costumul de baie ales, să asortezi o pereche de papuci de plajă, un tricou lejer pe care să îl ai la îndemână și o pereche de ochelari de soare pentru protecție și un stil cât mai cool. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei