Costume de baie pentru orice siluetă

Pe AbcFashion ai avantajul de a găsi un costum de baie care să ți se potrivească, indiferent de tipul de siluetă pe care o ai. De la costume de baie întregi sau cu animal print, la costume de baie sexy sau de inspirație vintage. Te poți indrepta spre modele de costume de baie sport de la Adidas, Nike sau Manzara sau costume de baie in doua piese în diferite combinații de imprimeuri și culori. Aici mărimea nu este o problemă, putând alege de la costume de baie XS la XXL. 

Ce costum de baie ți se potrivește

In cazul în care vrei să îți reînnoiești colecția de costume de baie si ai vrea un model care să îți pună în valoare silueta este bine să ții cont de unele aspecte. Dacă vrei să creezi iluzia unui bust mai generos, alege sutiene baie push-up sau cu volane. Pentru acoperirea abdomenului și a burticii poți apela la bikini cu talie înalta, aflați în trenduri de câteva veri încoace. Dacă îți plac costumele de baie întregi este indicat să alegi culori inchise si imprimeuri cât mai simple, dacă nu vrei să adaugi mai mult volum siluetei. 

Costume de baie pentru orice stil vestimentar

Stim că stilul vestimentar dictează modelul de costum de baie pe care îl alegi, așa că am reunit una dintre cele mai mari varietăți de costume de baie, de la numeroase magazine online, Astratex, AtmosphereFashion sau WildFashion sunt doar câteva dintre cele mai populare. Poți filtra ușor produsele, găsind rapid costume de baie în marimi mari, din doua piese sau intregi. Nu uita să verifici de fiecare dată reducerile constante pentru a alege un costum de baie special, la un preț la fel de atractiv.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei