Bikini sau costum întreg pentru fetița ta?

In categoria de costume de baie pentru fete găsești două modele principale, bikini și costumele întregi. Bikinii sunt ușor de îmbrăcat, ideali mai ales pentru fetițele mai mici, care pot fi purtați ca atare sau împreună cu o bustieră asortată sau un tricou din materiale speciale cu protecție UV. Costumul întreg poate fi purtat cu o pereche de pantaloni scurți sau cu o fustiță, în drum spre plajă sau la diferite plimbări. Nu uita de papuci sau șlapi care să se asorteze și să fie comozi la purtare. 

Modele noi pe stoc la costume de baie fete

Găsești cele mai noi modele de costume de baie fete, aici pe AbcFashion. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Color Kids, Roxy și Tuc Tuc. Poți opta pentru un costum de baie colorat, cu imprimeuri sau într-o singură culoare, care poate fi purtat cu o pereche de sandale în drum spre plajă. Bikinii colorați în nuanțe vibrante se află în tendințele acestui sezon, fiind ideali pentru fetițe de orice vârstă. Nu uita de accesorii, ochelari de soare, șepci sau pălării. 

Reduceri la toata gama de costume de baie fete

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de costume de baie fete. Alege modelul preferat de bikini sau costum întreg, comandă online, rapid și simplu. Poți alege dintre modele de costum de baie cu inscripții sau cu imprimeu, cu diferite desene sau motive de sezon. Un costum de baie roz sau bleu va fi cu siguranță pe placul majorității fetițelor. In ceea ce privește materialele, te poți orienta spre costume de baie din bumbac sau din materiale funcționale, speciale pentru înot, cu strat de protecție UV. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei