Costume de baie sport pentru femei disponibile online

Colectii noi costume de baie sport. Alege din peste 0 costume de baie sport.

Costumul de baie potrivit pentru inot

Există diferențe clare între costumele de baie obișnuite și cele realizate special pentru inot. Alege un costum de baie sport dacă vrei să inoți câteva ture de piscină, fără să te simți incomod sau să îți fie îngreunată activitatea. Pe AbcFashion găsești modele interesante de costume de baie intregi, pentru inot în care să te poți bucura de timpul petrecut la piscină. Atunci cand alegi un costum de baie pentru înot este important să pui accent pe calitatea materialelor, pe cusăturile fine și pe cat de repede se usucă, indiferent de condiții. 

Avantajele purtarii unui costum de baie sport

Indiferent că îți place să înoți în mare sau in piscină, este bine să te indrepți spre un costum de baie sport, dacă inotul este activitatea principala din timpul verii și nu numai. Principala diferență o fac materialele, care se usucă rapid, sunt mult mai flexibile și rezistente la diferite tipuri de clor si raze UV. De asemenea, un costum de baie sport stă perfect pe sileuta ta, pentru a nu avea parte de incidente neplăcute în timpul înotului și pentru un maxim de confort. Te poți indrepta spre modele de costume de baie de la Adidas, Nike sau Manzara, speciale pentru inot.

Costume de baie sport la cele mai bune prețuri

Dacă pui accent pe calitatea materialelor din care este realizat costumul de baie, dar in acelasi timp vrei să alegi un produs cu un raport calitate/pret ideal, te afli în locul potrivit. Pe AbcFashion ai sansa ca pe toata perioada anului să găsești modele de costume de baie sport la reduceri sau prețuri promoționale, de la cele mai populare branduri. Toate modelele de costume de baie sunt disponibile online, le poți comanda simplu si rapid, în cateva zile bucurandu-te de noua achiziție pentru plajă sau piscină. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei