Costume sexy pentru nopți speciale

In cazul în care vrei să îi faci iubitului o surpriză de neuitat alege unul dintre costumele disponibile online pe AbcFashion. Lasă-te purtată de imaginație și alege un costum de polițistă sexy sau de asistentă, dacă vrei să mergi pe linia clasică de costume sexy sau alt model care să se potrivească personalitații tale. Indraznește și alege acel costum care știi ca îi va trezi interesul sau acela care crezi că îți reprezintă partea senzuala. atitudinea cu care alegi să porți costumul contează, dar nu uita de accesorii si pantofi, pentru o ținută completă. 

Alege un costum pentru petrecerea de Halloween

Au devenit din ce în ce mai populare petrecerile de Halloween și la noi, moment ideal în care te poți costuma în cel mai original sau sexy mod. Pe AbcFashion ai la dispoziție o gamă extrem de variată de costume pentru Halloween sau alte petreceri pe aceiași tematică. Costume tip prințesă, zână, vrăjitoare sau variante mult mai sexy și provocatoare de polițistă sau menajeră, disponibile online pe magazinul WildFashion Poți asorta costumul ales cu o pereche de cizme peste genunchi sau o pereche de pantofi cu toc. Pentru ca ținuta să fie completă ai nevoie de accesoriile potrivite, detalii care fac diferența.

Costume fantezie pentru bal mascat

Dacă ești invitată la o petrecere sau la un bal mascat, pe AbcFashion ai la dispoziție o gama diversă de costume pentru orice preferință. In cazul în care vrei să abordezi un stil mai sexy, ai o serie de modele interesante din care să alegi, de la cele tip felină si alte animale la cele tip asistentă sau stewardesa. Găsești de asemenea și rochii de bal, din epoci trecute, costume de pirat sau de vrăjitoare. O dată ales costumul favorit intră la sectiunea de accesorii si bijuterii și alege ce crezi că este nevoie pentru a completa ținuta. Nu pot lipsi poșeta și accesoriile pentru păr. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei