Modele cravate bărbați pentru ținute elegante

Cravata este acel accesoriu de bază în alcătuirea oricărui tip de ținută elegantă sau smart-casual. Alegem cravata în funcție de cromatica ținutei și de tipul de materiale. O cravată din mătase va conferi mai multă eleganță look-ului final și va da foarte bine pe o cămașă albă în design clasic. O cravata neagră este necesară în orice garderobă fiind ușor de asortat și de integrat în ținute de zi sau de ocazie. 

Cele mai noi modele de cravate

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de cravate din colecțiile online ale unor branduri precum Gucci, Tom Ford sau Valentino. O cravată în dungi poate fi un element inedit de a completa o ținută monocromatică neutră, iar o cravată cu flori este ideală de asortat la costume din in sau materiale naturale, în nuanțe deschise de primăvară și vară. Cravatele în diferite combinații de culori pun în evidență cămașa și se pot asorta la restul accesoriilor. 

Promoții și reduceri la gama de cravate

Descoperă care sunt reducerile momentului la întreaga gamă de cravate. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și sigur. Te poți îndrepta spre cravate cu buline sau cravate cu imprimeuri interesante cu ajutorul cărora să definești diferitele tipuri de ținute elegante sau smart-casual. Alege întotdeauna materiale de calitate cum ar fi cravatele din lână sau din mătase, având un aspect impecabil și conferind o notă de rafinament oricarei combinații vestimentare. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei