Curele bărbați pentru orice tip de ținută

Cureaua este unul dintre accesoriile de bază în garderoba fiecărui bărbat, indiferent de stilul personal. O curea neagră din piele poate fi purtată la blugi, pantaloni eleganți sau pantaloni scurți. Câteva modele cu catarame care să se potrivească ținutei sunt tot ce ai nevoie. Mai poți alege curele maro sau bej pentru acele costume deschise la culoare de vară sau pantaloni din in. Cureaua definește o ținută și îi conferă un stil anume. 

Cele mai noi modele de curele bărbați

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de curele pentru bărbați din colecțiile online ale unor branduri precum Benvenuti, Calvin Klein sau Guess. Poți alege dintr-o varietate de modele, care să se potrivească ținutelor tale. O curea din piele are un aspect elegant și este rezistentă în timp, la purtare zilnică. Curelele din piele ecologică au un aspect similar, cu un preț accesibil, iar pentru modele speciale poți alege curele din piele întoarsă, care merg foarte bine la ținutele de vară. 

Promoții și reduceri la gama de curele bărbați

Vezi care sunt reducerile actuale la întreaga gamă de curele bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și sigur. Te poți orienta spre modele de curele din textil pentru ținute sport, asortate la pantaloni cargo sau din bumbac, lejeri. Curelele din imitație de piele te ajută să obții ținute impecabile, la un preț mai redus. De asemenea, există o serie de modele de curele colorate, în nuanțe vibrante, care pot da o notă distinctă ținutei. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei