Tipuri de curele pentru ținutele tale

Precum alte accesorii de bază în orice garderobă, o curea neagră din piele nu ar trebui să lipsească. Poate fi o variantă mai subțire, pentru accentuarea taliei, deasupra unor rochii sau bluze. Pentru pantaloni sau blugi optează pentru o curea cu o cataramă interesantă, de lățime medie. La rochiile de vară merg foarte bine curelele din piele întoarsă, cu diferite aplicații, catarame și moduri ingenioase de prindere. Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de curele. 

Accesorii pentru rochii de vară

Curelele din imitație de piele sau piele naturală sunt ideale de asortat la rochii, pentru definirea taliei. Poți asorta o curea bej din piele întoarsă, lată, la o rochie cu imprimeu floral, o pălărie de paie și o pereche de sandale nude. Nu uita de ochelarii de soare, brățări și colier, broșe sau alte elemente decorative care pot fi prinse de rochie. Descoperă o gamă variată de curele, accesorii și pălării la prețuri promoționale. Prin câteva click-uri ți-ai ales modelul preferat. 

Modele speciale de curele

Unele modele de curele au incluse mici portofele atașate sau mici borsete. Sunt perfect de purtat la compleuri, ținute sport, dar și rochii sau fuste pentru ținute casual, fiind un accesoriu extrem de practic. De asemenea, poți alege un model interesant din categoria de curele cu imprimeu sau în diferite combinații de culori. Acestea pot fi asortate la salopete, rochii sau alte ținute monocromatice pentru a adăuga o pată de culoare. Te poți îndrepta spre modele de curele din piele ecologică cu diferite tipuri de perforații originale. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei