Eșarfa - accesoriul de bază al verii

O eșarfă din mătase într-o nuanță deschisă asortată la o rochie de vară cu imprimeu floral și o pereche de sandale în aceiași nuanță creează ținuta perfectă pentru ocazii speciale sau plimbări. Poți alege dintr-o gamă variată de eșarfe din materiale subțiri și fine, de purtat în sezonul cald. Un model de eșarfă cu imprimeu este perfectă pentru a adăuga culoare la o ținută monocromatică sau pentru a accentua zona decolteului și a gâtului. Descoperă pe AbcFashion care sunt ultimele modele de eșarfe pentru femei. 

Cum purtăm eșarfele pentru ținute de zi și de ocazie?

O eșarfă cu imprimeu animal print este perfectă de asortat la rochii negre sau de culoare închisă, cămăși și topuri în același nuanțe, conferind un aspect provocator și unic look-ului. Eșarfele colorate aduc multă veselie oricarei ținute de vară, chiar asortat la un tricou alb simplu sau la o tunică din in. Poți fie creativă cu eșarfele și le poți purta ca accesorii pentru păr, atașate de genți sau în loc de curea. Vezi care sunt cele mai noi modele de eșarfe de la branduri precum Alexander McQueen sau Burberry.

Eșarfe pentru femei la prețuri promoționale

Descoperă gama variată de eșarfe femei la prețuri promoționale, din care poți alege un model pentru sezonul rece sau cald. O eșarfă din lână este ideală de purtat toamna, deasupra unui palton sau al unui blazer. Iți poți alege eșarfa în ce culoare dorești de la roz pal la negru, simplă sau cu imprimeu, din materiale precum mătase sau lână naturală. Eșarfele sunt o alternativă la fulare, dacă vrei o opțiune mai elegantă de purtat la ținute de seară sau de ocazie în timpul sezonului mai rece. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei