Eșarfe și fulare pentru ținute speciale

Eșarfele și fulare sunt acele accesorii care fac diferența înt-o ținută, indiferent de stilul abordat. Un fular gros din lână de dimensiuni mari poate fi asortat la o geacă de iarnă sau chiar la un palton, pentru a ține de cald în zilele geroase, dar și pentru un stil cât se poate de modern. O eșarfă din mătase va merge la fel, asortată la un trenci sau palton mai subțire, atunci când porți un costum sau o ținută smart-casual. 

Modele noi de eșarfe și fulare

Descoperă pe AbcFashion cele mai noi modele de eșarfe și fulare din colecțiile online ale unor branduri precum Alexander McQueen, Burberry sau Valentino Garavani. Poți alege un fular negru, simplu pe care să îl poți purta la diferite geci și paltonane în nuanțe neutre sau un fular în diferite combinații de culori pentru a anima ținutele mai terne de iarnă. O eșarfă elegantă din satin sau din mătase este tot ce ai nevoie pentru accesorizarea unui sacou sau al unui trenci de toamnă. 

Reduceri și promoții la eșarfe și fulare bărbați

Vezi care sunt reducerile momentului la categoria de eșarfe și fulare pentru bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și sigur. Te poți orienta spre eșarfe colorate din bumbac, pe care să le porți la ținute lejere de primăvară-vară, geci și costume din materiale naturale. Un fular lung din lână alb sau negru este de avut în garderobă, ideal pentru orice tip de look din sezonul mai rece. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei