Fulare pentru orice tip de ținută

In timpul sezonului rece avem nevoie de un strat de protecție la nivelul gâtului, iar o eșarfă s-ar putea dovedi destul de subțire, și de aceea ne îndreptăm la majoritatea ținutelor spre diferite fulare. Poate fi vorba de un fular tip guler, foarte practic, ușor de purtat deasupra gecilor de iarnă, pentru ținute casual sau chiar pentru ținute elegante, dacă vorbim de un fular din cașmir sau alte materiale fine și de calitate. Poți alege un fular în carouri pentru ținute elegante sau un fular colorat pentru a adăuga un pic de culoare ținutelor monocromatice de iarnă. 

Eșarfe pentru primăvară-vară

Eșarfele, dincolo de aspectul lor practic, de a feri gâtul de vânt și temperaturi scăzute, au calitatea de a fi un accesoriu chic și deosebit în diferite combinații vestimentare. O eșarfă din mătase va merge foarte bine la un costum office sau la o rochie elegantă, fiind o idee excelentă de cadou pentru o femeie specială din viața ta. O eșarfă cu imprimeu este perfectă pentru rochii, topuri, cămăși, într-o singură culoare. Eșarfele pot să fie purtate deasupra sacourilor sau legate special în jurul gâtului. 

Eșarfe și fulare la prețuri speciale

Descoperă acum gama de eșarfe și fulare la prețuri promoționale. Pe AbcFashion ai parte în fiecare săptămână de reduceri și promoții la unele modele de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei. Poți alege din modelele variate de șaluri ideale pentru rochii de vară sau ținute elegante. Gama de imprimeuri este la fel de variate de la fulare și eșarfe in dungi sau cu buline, la cele cu animal print sau alte motive. Descoperă ultimele colecții de eșarfe, fulare și șaluri de la branduri precum Alexander McQueen, Desigual sau Etro.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei