Cele mai noi modele de espadrile bărbați | 26 produse

Descoperă colecția de espadrile bărbați și alege dintre cele mai noi modele disponibile online.

Espadrile bărbați - cum le purtăm?

Dintre toate perechile de încălțăminte pentru bărbați espadrilele sunt cele mai potrivite pe timp de vară, dacă îți dorești o ținută casual, dar în același timp lejeră. Poți alege espadrile din piele sau modele clasice din pânză, în funcție de restul ținutei. La o pereche de pantaloni scurți poți asorta espadrile albe sau într-o singură culoare, care să se asorteze cu tricoul sau maioul purtat. Aici găsești espadrile în mărimi mari, pentru orice tip de picior și care să se integreze în orice garderobă. 

Modele încălțări pentru ținute de vară

Pe AbcFashion găsești diferite tipuri de încălțări potrivite pentru sezonul cald, cu care să îți completezi orice tip de ținută. Pentru un costum din in, elegant te poți îndrepta spre modele de pantofi din piele întoarsă, într-o nuanță deschisă. De asemenea, la o pereche de pantaloni scurți sau de blugi poți alătura o pereche de espadrile bej sau altă culoare, comode și practice. In ceea ce privește ținutele sport, ai parte de colecții întregi de adidași și teniși din care să alegi modelul potrivit stilului tău. 

Promoții de neratat la întreaga gamă de espadrile

Alege o nouă pereche de espadrile din categoria de reduceri și profită de cele mai bune prețuri. Espadrilele sunt încălțări ideale pentru vară. Merg foarte bine asortate la pantaloni din in, pantaloni scurți, blugi sau chiar pantaloni cu influențe sport. Poți alege dintre modele de espadrile din textil sau din piele. Espadrilele alături de diferitele modele de sandale sunt de nelipsit din bajajul de călătorie spre mare sau alte destinații de vară. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei