Fusta creion - ideală pentru ținute oficiale și de seară

O fustă creion nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă, indiferent de stilul vestimentar personal. Este tipul de fustă care te scoate din încurcătură, atunci când ai nevoie de un look impecabil pentru un interviu de angajare sau o întâlnire oficială. Asortează fusta creion cu o cămașă albă în croială clasică și o pereche de pantofi cu toc și ai deja o țiuntă de nota 10. Nu uita de micile detalii care fac diferență, cum ar fi o pereche de cercei, un machiaj subtil și aranjarea părului într-o coadă sau un coc. 

Fusta potrivită siluetei tale

In cazul în care te bucuri de o siluetă tip clepsidră, poți alege cu ușurintă fuste pe corp, mini sau maxi, în funcție de ce vrei sa scoți în evidență. Pentru o siluetă zveltă și atletică, poți opta pentru fuste midi sau fuste cu imprimeuri interesante, care să confere mai multă dimensiune șoldurilor. Unei siluete tip măr, cu umerii mai lați decât șoldurile, i se potrivesc fustele cu peplum sau cu pliseuri, iar o siluetă inversată, cum este cea de tip pară, este bine să aleagă fuste cât mai simple, în A sau drepte, într-o singură nuanță.

Fuste pentru ținute de seară

În cazul în care vrei să alcătuiești o ținută specială de seara și nu ai vrea neapărat să mergi pe linia clasică, adică să alegi o rochie de ocazie, te poți orienta spre o fustă și un top. Pentru evenimente speciale poți alege o fustă plisată, tip cloș, cu un top mulat, în nuanțe complementare și o pereche de sandale, bineințeles și alte bijuterii. Fusta midi este cea mai potrivită pentru orice tip de context, fie că e vorba de o nuntă sau de un eveniment oficial. Pe AbcFashion găsești o varietate de branduri Alexander McQueen, Answear sau Armani, din colecțiile cărora poți alege o fustă deosebită.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei