Genți și rucsacuri băieți pentru școală

Alegerea genții sau a rucsacului pentru școală se face în funcție de volumul de rechizite, confort și aspect practic. In ceea ce priveste esteticul nu trebuie să îți faci griji pentru că există o serie de genti colorate sau cu imprimeuri deosebite pentru cel mic, din care să alegi acum. Un rucsac negru pentru școală poate să fie alegerea ideală pentru un băiat mai mare, iar rucsacurile galbene, roșii sau alte nuanțe vibrante vor înveseli drumul spre școală al băiețeilor. 

Vezi care sunt noile modele de genți băieți

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de genți și rucsacuri băieți. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum ONeill, Puma sau New Balance. Ai la dispoziție o gamă variată de modele de genți și rucsacuri din care poți alege pentru școală sau pentru timpul liber. Un rucsac albastru este o opțiune clasică pentru băieți, fiind un cadou ideal pentru cei ce au nevoie de un astfel de accesoriu. Descoperă întreaga gamă de accesorii băieți și alege cele mai inspirate cadouri pentru copii și nu numai.

Genți băieți la prețuri speciale și reduceri

Descoperă reducerile speciale la întreaga colecție de genți și rucsacuri băieți. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Varietatea de modele la prețuri speciale este foarte mare și îți permite să alegi modelul perfect pentru copilul tău sau pentru un cadou. Poate fi vorba de un rucsac alb sau o geantă verde, simple, cu imprimeuri sau cu logo-urile brandurilor renumite de echipament sport. Asortează gențile și rucsacurile la pantofii sport, gecile și hanoracele purtate de copilul tău. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei