Cum alegem gențile de călătorie

Geanta de călătorie este un accesoriu care nu lipsește nimănui. Poți alege geanta de călătorie în funcție de stilul vestimentar. O geantă de călătorie neagră, într-un design clasic, se va asorta ușor la ținute elegante, costume sau paltoane, fiind potrivită pentru călătorii de afaceri. In vacanțe și concedii poți alege un model de geantă de călătorie colorată sau cu imprimeu, care va merge la ținute cu pantaloni scurți, tricouri sau cămăși înflorate. 

Modele noi de genți de călătorie

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de genți de călătorie din care să alegi pentru călătorii de serviciu sau concedii. O geantă de călătorie potrivită ar trebui să fie îndeajuns de încăpătoare pentru haine, încălțăminte și alte accesorii, dintr-un material rezistent și eventual, impermeabil. Aici găsești tot ce ai nevoie pentru un concediu la mare de la pantaloni scurți la șorturi de baie, cât și ținute elegante, costume, cămăși și pantaloni. 

Prețuri speciale la genți de călătorie bărbați

Vezi care sunt reducerile momentului la întreaga categorie de genți de călătorie pentru bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Există o varietate mare de modele din care să alegi, de la genți de călătorie mai mici, tip rucsacuri sport  la cele mai voluminoase, tip geamantane, din materiale rezistente. Nu uita de alte accesorii necesare într-o călătorie precum o umbrelă, șapcă sau pălărie, ochelari de soare și altele. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei