Cele mai noi modele de genți de sport bărbați | 15 produse

Descoperă colecția de genți de sport și alege dintre cele mai noi modele disponibile online.

Modele genți de sport pentru ținutele tale

Gențile de sport pot fi purtate la ținute sport, însă pot fi utile și în alte combinații vestimentare casual. In cazul în care preferi hainele lejere, precum pantalonii de trening sau cei din bumbac, poți avea la îndemână o geantă sport în care să îți porți lucrurile necesare. Poți alege o geantă sport gri sau neagră, pentru a-ți fi simplu să o asortezi la orice tip de geacă. Poate fi utilizată pentru echipamente sportive sau în drumeții. 

Cele mai noi modele de genți sport

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de genți sport din colecțiile online ale unor branduri precum Reebok, Adidas sau Fila. Gama de modele de genți sport este variată, de la cele simple, negre la cele colorate și cu imprimeu. O astfel de geantă sport poate să fie ideală de avut ca accesoriu în călătorii, pentru a-ți ține aproape telefonul, portofelul, sticla de apă și alte lucruri necesare. 

Reduceri la genți de sport bărbați

Descoperă acum care sunt reducerile disponibile la gama de genți de sport bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Există diferite modele de genți sport dintre care poți alege, de la genți de umăr la genți tip troller, ușor de transportat și de mânuit. Depinde de ce ai nevoie, însă o geantă sport tip rucsac va merge de minune atât la un trening, cât și la o combinație casual de tricou, bluză, blugi sau pantaloni casual. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei