Modele de genți pentru ținute de zi

Pe AbcFashion găsești o serie de modele de genți pentru ținute casual. Poate să fie vorba de genți din piele ecologică, la prețuri accesibile, o geantă bej, nude sau roz pal, care să se potrivească atât la o rochie de vară, cât și la un sacou. Poți alege genți office pentru ținuta de serviciu sau o geantă crossbody extrem de practică și potrivită atunci când ai diferite sarcini de rezolvat prin oraș. Dacă vrei ceva mai chic poți alege o geantă de mână, de dimensiuni medii sau mici. 

Modele de poșete pentru ocazie

Descoperă care sunt ultimele colecții de genți și poșete de la branduri de top precum Alexander McQueen, Answear sau Balenciaga. Pentru un eveniment de zi poți alege o geantă mică, cu forme rotunjite, într-o nuanță deschisă sau o culoare puternică. In acelasi stil sunt gentile tip sac, cochete și care se asortează ușor la rochii, fuste, topuri, cămăși și alte accesorii. Pentru evenimente de seară poți opta pentru o geantă cu elemente aurii sau o poșetă cu imprimeu deosebit, pentru a scoate în evidență ținuta. 

Genți și poșete la prețuri promoționale

Descoperă care sunt reducerile momentului la categoria de genți și poșete pentru femei. Alege un model pentru ținuta de zi sau pentru o rochie de seară specială. O geantă cu imprimeu este ideală pentru ținute într-o singură culoare, iar poșetele din imitație de piele, sunt mult mai accesibile la preț și conferă un aspect bine definit oricărei ținute. Gențile și poșetele pot fi asortate la rochii, compleuri, costume office, paltoane, dar și geci, blazere sau sacouri. Alege o geantă hobo pentru ținute de zi sau o poșetă cu imprimeu de crocodil pentru look-uri elegante. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei