Incălțăminte sugari pentru primii pași

Primele perechi de încălțăminte ale copilului este esențial să fie alese corect și în funcție de necesități, pentru a te asigura că primii pași sunt făcuți în confort și siguranță. In acest sens poți opta pentru ghete pe gleznă pentru a susține foarte bine piciorul în timpul pașilor si pentru a fi cât se poate de comozi. O pereche de pantofi sport cu talpă moală sau cu diferite moduri de închidere sunt ideali pentru prima colecție de pantofi a celui mic. 

Incălțăminte sugari - vezi noile modele de pe stoc

Acum pe AbcFashion poți vedea care sunt cele mai noi modele de încălțăminte sugari. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Cienta, Converse sau Golden Goose. Descoperă varietatea de modele de botoșei sau de pantofi sport pentru bebeluși disponibile online. Poți completa ținutele cu șosete, ciorapi lungi și seturi speciale pentru ținute de plimbare sau de ocazie. O pereche de botoșei roz sau albaștri sunt ideali de oferit cadou la prima vizita sau la botez. 

Reduceri speciale la gama de încălțăminte sugari

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de încălțăminte sugari. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. Botoșei din bumbac, în nuanțe pastelare sau neutre, pantofi sport pe gleznă sau sandale speciale pentru bebeluși, găsești totul într-un singur loc. Dacă ești în căutarea cadoului perfect pentru nou-născut poți alege un costumaș sau un set, pe care să le asortezi cu o pereche de sandale sau pantofi sport. Descoperă acum întreaga colecție de îmbrăcăminte bebeluși!

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei