Lenjerie de corp fete din bumbac pentru confort și siguranță

Este nevoie să fim foarte atenți atunci când alegem lenjeria de corp pentru copii. Este de preferat sa ne îndreptăm spre modele de chiloți sau maiouri din bumbac, fiind materialul ideal pentru pielea sensibilă a copiilor. Alege perechi de chiloți albi clasici pentru fete de purtat la orice ținută, precum și maiouri albe din același material care va merge pe sub rochițe, bluze sau pulovere. La rochii alege modele deosebite de ciorapi lungi pentru fete, simpli sau cu imprimeuri. 

Modele noi pe stoc - lenjerie de corp fete

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de lenjerii de corp pentru fete. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Babell, Knittex sau Happy Socks. Poți opta pentru chiloți și maiouri din bumbac, ciorapi lungi albi cu diferite imprimeuri de purtat la rochii și fuste. Te poți orienta spre seturi de chiloți colorați cu diferite desene și inscripții vesele sau seturi de șosete colorate pentru a fi ușor asortate la hainele din garberoba copilului tău. 

Lenjerie de corp fete la reduceri și prețuri speciale

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de lenjerie de corp fete. Alege modelele preferate pentru copilul tău, comandă online, rapid și simplu. Alege maiouri colorate care pot fi purtate ca atare în zilele călduroase de vară sau sub pulovere și hanorace atunci când este mai frig. De asemenea, găsești modele variate de chiloți, de la cei clasici la cei de tip boxer. Șosetele și ciorapii lungi colorați sau albi sunt esențiali de avut în diferite nuanțe. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei