Pijamale fete pentru orice vârstă și preferință

Descoperă modelele variate de pijamale fete din care poți alege pentru copilul tău. Este indicat să te îndrepți spre modele de pijamale din bumbac sau alte materiale naturale, pentru a evita iritațiile și alte senzații neplacute. Poate fi vorba de pijamale colorate, în model clasic sau cu diferite imprimeuri speciale pentru copii. Alături de pijamale poți achiziționa șosete care să se asorteze cromatic, un halat la fel de confortabil și alte piese de lenjerie de corp necesare copilului tău. 

Modele noi pe stoc la lenjerie de noapte fete

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de lenjerie de noapte pentru fete. Alege din colecțiile online ale unor branduri precum Mango Kids, Pierre Cardin Baby sau Pretty Baby. Te poți îndrepta spre un model de pijama roz deschis sau alte nuanțe pastelate, formată din pantaloni și tricou, care poate fi asortată cu un halat din bumbac, ideal pentru a fi purtat după baie. Tot aici găsești cele necesare în materie de lenjerie, de la chiloți de bumbac pentru fete la maiouri și alte accesorii. 

Reduceri la întreaga gamă de lenjerie de noapte

Vezi care sunt reducerile momentului la categoria de lenjerie de noapte pentru fete. Alege modelul preferat pentru copilul tău, comandă online, rapid și simplu. Găsești o varietate foarte mare de pijamale galbene, verzi si multe alte culori vesele, pe placul celor mici. La fel este valabil și în cazul halatelor albe din bumbac sau halatelor colorate, care sunt perfecte mai ales pentru sezonul mai rece. Poți alege halate cu imprimeu, speciale realizate pentru plajă sau piscină, alături de alte accesorii

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei