Creează ținute sport confortabile și originale

Pe AbcFashion te poți inspira și poți achiziționa tot ce ai nevoie pentru a crea o ținută sport perefctă pentru tine. Mai întăi alege o bustieră de la categoria de lenjerie sport, o pereche de chiloți clasici sau tip pantalon, din materiale care să îți permită să te miști în voie și în care să îți respire pielea. În continuate poți alege un compleu sport sau un set format din colanți sau top sport. Nu uita de o jachetă sport sau un hanorac pe care să îl ai la îndemână, mai ales dacă practici activități în aer liber.

Alegerea lenjeriei sport potrivită

Este important atunci când alegi piese de lenjerie sport să te îndrepți spre materiale de calitate, care să îți asigure confortul și libertatea de mișcare de care ai nevoie, indiferent de ce tip de activitate ai. Un sutien sau o bustieră sport ar trebui să îți asigure susținerea sânilor, să fie ușor de reglat și care se usucă repede. Cel mai potrivit este materialul funcțional. De asemenea, în ceea ce priveste chiloții sport alege să nu fie extrem de strâmți sau din materiale care ar putea să îți irite pielea în timp ce transpiri și te miști. 

Ținuta ideală de mers la drumeții și plimbări

Dacă îți place să explorezi diferite locuri prin drumeții și plimbări lungi, atunci ai nevoie de îmbrăcămintea adecvată. În aces sens, poți alege în loc de sutienul normal o bustieră sport pentru mai mult confort, precum și o pereche de chiloți din bumbac sau material ușor elastic pentru libertate de mișcare. Deasupra poți alege un compleu sport sau îți poți crea ținută dintr-o pereche de pantaloni sport sau colanți din material funcțional, o bluză pe corp și o jachetă de vânt și ploaie. În picioare poți asorta ținuta cu o pereche de pantofi sport, bocanci sau alt tip de încălțăminte specială de drumeție.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei