Paltoane pentru ținute elegante

Fără îndoială, pentru o ținută elegantă de toamnă sau de iarnă, paltonul este una dintre optiunile potrivite. Poate fi vorba de un palton din lână de cea mai bună calitate, nu numai călduros, dar cu un aspect cât se poate de elegant. Alege un palton negru, simplu, de lungime medie, care va fi ideal de purtat la orice tip de combinație vestimentară elegantă, costume sau alte haine de ocazie. Poți alege un palton cu nasturi, cât se poate de clasic, într-o nuanță neutră pentru ținute de zi. 

Tipuri de paltoane bărbați din care să alegi acum

Pe AbcFashion găsești o gamă variată de paltoane din care poți alege modelul care ți se potrivește, la prețuri accesibile. Te poți orienta spre modele din cele mai noi colecții de la branduri precum Balenciaga sau Bolf. Un palton business este ideal pentru cei care lucrează într-un mediu oficial, iar un palton casual paote fi purtat deasupra unui pulover și blugi. Paltoanele regular fit se potrivesc oricărui bărbat, indiferent de conformație și sunt confecționate după modele clasice. 

Modele de paltoane la prețuri promoționale

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de paltoane pentru bărbați și alege-ți modelul preferat. Comanda se face direct de la magazinul online. Poți alege un model de palton de primăvară dintr-un material mai subțire pentru ținute de zi sau un palton colorat în diferite nuanțe pentru ținute speciale. Există de asemenea paltoane cu glugă pentru acele zile ploioase de toamnă. Paltonul poate să fie purtat într-o serie de combinații de la cele elegante tip costum la cele de zi, pantaloni și pantofi casual. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei