Pantaloni băieți pentru orice ocazie

Pantalonii sunt un articole vestimentare principale în garderoba oricărui băiat. Fie că este vorba de pantaloni de trening, fie de pantaloni eleganți, este nevoie să alegi modele comode și ușor de îmbrăcat pentru copilul tău. O pereche de pantaloni negri simpli, în croială clasică sunt ideali de purtat la ocazii speciale, cu un sacou și o cămașă albă sau colorată. Pantalonii în nuanțe deschise sunt ideali pentru tricouri și alte bluze de vară, cu pantofi sport sau sandale. 

Modele noi pe stoc de pantaloni băieți

Dacă ești în căutarea perechii perfecte de pantaloni pentru copilul tău, atunci pe AbcFashion găsești întotdeauna cele mai noi modele. Alege din colecții online ale unor branduri precum Calvin Klein, Diesel Kids sau John Richmond. Poate să fie vorba de o pereche de blugi clasici, care pot să fie purtați la școălă cu o cămașă sau un pulover, dar și la joacă cu diferite tricouri colorate. Te poți îndrepta spre modele de pantaloni de trening colorați, ideali pentru orele de sport, joacă sau de purtat în casă. 

Reduceri de sezon la pantaloni băieți

Vezi care sunt reducerile de sezon la întrega gamă de pantaloni băieți. Alege unul sau mai multe modele preferate, comandă online, rapid și simplu. In funcție de restul articolelor vestimentare din garderoba copilului tău, te poți îndrepta spre modele de pantaloni colorați, pe care să îi asortezi la tricouri sau pulovere, în funcție de sezon. Dacă alegi o pereche de pantaloni de trening negri, albi sau altă nuanță, poți completa look-ul cu o pereche de adidași sau pantofi sport pentru o ținută lejeră. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei