Pantaloni eleganti femei - peste 33 produse din care să alegi | 33 produse

Descoperă colecția de pantaloni eleganți femei. Alege din peste 33 modele de pantaloni eleganți de la 4 magazine online.

Modele de pantaloni care nu ar trebuie să lipsească din garderobă

Unele modele de pantaloni sunt considerate clasice și sunt cu ușurință integrate în orice tip de garderobă. Pantalonii eleganți regular fit sunt ideali pentru ținute office sau de ocazie, ușor de asortat cu o cămașă albă sua o bluză elegantă. La fel ca rochia neagră, o pereche de pantaloni eleganți negri sunt de nelipsit din colecția de haine a oricărei femei care pune accent pe rafinament și simplitate în orice context. Pe AbcFashion găsești orice tip de pantaloni eleganți pentru ținute de seară sau de serviciu. 

Idei de ținute impecabile pentru serviciu

Dacă pentru serviciu îți place să adopți un stil elegant, câteva perechi speciale de pantaloni sunt exact ce ai nevoie pentru ținute impecabile. Una dintre acestea ar fi pantalonii eleganți cu talie înaltă care pot fi purtați cu un top simplu și un sacou deasupra. Pantalonii eleganți drepți avantajează aproape orice tip de siluetă și sunt foarte bine puși în valoare de pantofi de toc și un sacou cambrat, alături de accesorii. Descoperă cele mai noi colecții de pantaloni eleganți de la branduri precum Alexander McQueen, Maison Margiela sau Max Mara.

Ținută de seară cu pantaloni eleganți

Ținuta de seară nu trebuie neapărat să reprezinte o rochie lungă sau o fustă elegantă, poate să fie alcătuită și cu o pereche de pantaloni. Un exemplu ar fi pantalonii eleganți albi cu un top din satin alb și o pereche de sandale nude, o ținută potrivită mai ales pe timp de vară. La modă sunt pantalonii eleganți palazzo, cu o croială asemănătoare cu fusta-pantalon, ușor de asortat cu o bluză sau cu un top mulat și o pereche de sandale sau de pantofi cu vârf ascuțit. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei