Modele de pantaloni scurți pentru orice stil vestimentar

Indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopți, o pereche de pantaloni scurți este ideală pentru sezonul cald. Un model clasic sunt pantalonii scurți din bumbac, comozi, fie în stil elegant, fie casual, ușor de asortat cu tricouri, topuri sau bluze subțiri de vară. Pentre sezonul estival te poți orienta spre un model de pantaloni scurti chino, simplu sau cu imprimeu, ideali de mers la plajă sau pentru plimbări pe faleză. Mai sunt pantalonii scurți tip sort, pentru activitități sportive în aer liber, în sezonul cald. 

Ținute elegante cu pantaloni din dantelă

Un loc special în categoria de pantaloni scurți îl ocupă pantalonii din dantelă. Cu ajutorul acestui model poți crea ținute speciale de vară, elegante sau casual, în funcție de context și de stilul personal. O pereche de pantaloni din dantelă albi sunt ideali de purtat cu un top alb sau cu imprimeu, o camășă din satin sau mătase, alături de o pereche de sandale. O altă combinație reușită ar fi pantalonii din dantelă colorați cu un tricou simplu și o pereche de pantofi sport, pentru un look lejer și feminin. 

Modele de pantaloni scurți de sport pentru ținute lejere

O pereche de pantaloni scurți de sport colorați sunt ideali de avut în garderobă atunci când vrei sa te bucuri pe deplin de soare și caldură. Merg asortați la bustiere, maiouri sau topuri sport. Un alt model lejer este cel al pantalonilor sort, care pot sa fie realizați din bumbac sau alte materiale funcționale. Sunt extrem de comozi. ușor de integrat în ținiute sport, pentru activități fizice în aer liber. Descoperă pe AbcFashion gama variată de pantaloni scurți femei la reduceri și promoții. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei