Modele pantofi pentru ținute elegante

Alege din cele mai noi modele de pantofi pentru ținute elegante și creează look-uri impecabile. O pereche de pantofi derby sunt perfecți pentru un pantalon elegant, asortați la un sacou sau palton. Pot fi purtați foarte bine și la ținute casual, pantaloni sau blugi simpli, în croială clasică. La fel de populari sunt pantofii oxford, eleganți și cu un aspect rafinat. Pantofii din piele naturală sunt recomandați pentru ținutele elegante și de ocazie. 

Cele mai noi modele pantofi bărbați

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de pantofi pentru bărbați de la branduri de top precum Benvenuti, Aldo sau Enzo Bertini. Alege pantofi din piele ecologică, la prețuri accesibile și modele care să se potrivească ținutelor pentru serviciu sau plimbare. O pereche de pantofi casual sunt ideali de avut în orice tip de garderobă și sunt ușor de asortat la blugi, pantaloni scurți sau lungi, cu cămăși sau tricouri. Nu uita de produsele de îngrijirea încălțămintei pentru prelungirea rezistenței materialelor. 

Pantofi bărbați la prețuri speciale și reduceri

Vezi care sunt reducerile momentului la întreaga gamă de pantofi bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Există o serie de modele de pantofi din care să alegi de la pantofi bej, care sunt ideali mai ales pentru acele ținute deschise la culoare sau de vară la pantofi colorați în nuanțe diverse pentru a adăuga un plus de unicitate look-ului final. Găsești de asemenea pantofi din textil sau pantofi impermeabil, pentru acele ținute mai lejere și cu influențe sport. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei