Modele de pantofi cu toc pentru ocazii speciale

Pantofii cu toc sunt ideali de avut în garderobă, cel puțin pentru ocazii speciale, dacă în rest preferi încălțămintea mai comodă. O pereche de pantofi cu toc înalt este ideală de avut în colecția personală, de către fiecare femeie care dorește să completeze cu succes o rochie de seară, o fustă mini casual sau o pereche de pantaloni eleganți. In acest sens este indicat să ai o pereche de pantofi cu toc într-o nuanță de nude sau neutră, pe care să o poți asorta la aproape orice combinație vestimentară. 

Tipuri de pantofi cu toc din care să alegi

Te poți îndrepta spre modele de pantofi cu toc și platformă, mult mai comozi față de modelel clasice și ușor de integrat alături de o rochie, fustă sau blugi. Descoperă pantofii cu toc pentru nuntă și alege ce crezi că se potrivește rochiei de mireasă. In aceiași notă rămanem la ocazii speciale și te invităm să descoperi gama de pantofi cu toc de ocazie sau eleganți. Alege un model de pantofi cu toc cu imprimeu sau colorați, pentru ținute casual de vara-primăvară. Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de încălțăminte pentru femei și nu numai. 

Pantofi cu toc la prețuri speciale

Vezi care sunt reducerile momentului la diferite modele de pantofi cu toc, de la cei pentru ocazie, la cei pentru ținute casual și lejere. Cu siguranță vei găsi pereche de pantofi cu toc pe care o cauți, având parte de o selecție de la cele mai populare branduri precum Aldo, Baldowski sau Salvatore Ferragamo. Indiferent că este o pereche de pantofi cu vârf ascuțit sau cu vârf rotund, contează să alegi mărimea potrivită și culoarea care să se integreze ușor în paleta cromatică a garderobei tale. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei