Modele pantofi fete pentru ținute speciale

Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi fete pentru o ținută de ocazie, te afli în locul potrivit. Descoperă întreaga colecție de pantofi fete, la prețuri accesibile. O pereche de pantofi negri din lac pot să fie ideali de purtat la rochii din catifea sau alte tipuri de fuste, în orice anotimp. Ai la dispoziție o serie de modele de pantofi colorați în nuanțe pastel sau culori vibrante, pentru a fi ușor de asortat la diferite combinații vestimentare.

Pantofi fete - descoperă noile colecții de sezon

Pe AbcFashion descoperi cele mai noi modele de pantofi fete. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Levis Kids, Melissa sau Pepe Jeans London. Descoperă modele variate de pantofi din piele, lac sau pantofi din textil, pentru orice tip de ocazie. Alege pentru ținutele de școală o pereche de pantofi bleumarin, simpli, care să se potrivească la o pereche de blugi, fustă sau pantaloni cu cămașă albă. Pantofii din textil sunt ideali pentru leggings sau rochii de vară. 

Promoții acum la colecția de pantofi fete

Descoperă care sunt promoțiile actuale la colecțiile de pantofi fete. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. O pereche de pantofi argintii sunt ideali de avut în garderobă pentru acele fuste din tulle, rochii elegante sau orice altă ținută specială. Pantofi roz, turcoaz sau galbeni, găsești orice tip de nuanță, astfel încât să fie simplu să alegi în funcție de preferințele copilului și de hainele pe care le are în garderobă. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei