Pantofi sport sugari pentru primii pași

Pantofii pentru primii pași ai bebelușului este esențial să fie aleși din materiale de calitate, într-un design care să permită copilului pași siguri și susținuți. Este de preferat ca prima pereche de pantofi sport să fie de tipul pe gleznă, astfel încât piciorul să fie susținut. De asemenea, găsești nuanțe variate, de la pantofi sport roz pentru fetițe la pantofi sport negri sau gri pentru băieți. Completează look-ul de plimbare al bebelușului cu seturi sau pantaloni din bumbac

Vezi cele mai noi modele pantofi sport sugari

Pe AbcFashion găsești mereu cele mai noi modele de pantofi sport sugari și nu numai. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Converse sau Cienta. Există online modele variate de pantofi sport sugari din care să alegi de la cei simpli în design clasic la cei cu imprimeuri și model special mai înalt pe gleznă. Poți asorta o pereche de pantofi sport gri pentru bebeluși cu body-uri colorate și pantaloni, rochii sau seturi speciale. Descoperă acum gama completă de îmbrăcăminte sugari!

Reduceri speciale la gama de pantofi sport sugari

Vezi care sunt reducerile actuale la colecțiile de pantofi sport sugari. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. Poți oferi cadou o pereche de pantofi sport sugari, în diferite combinații de culori sau cu imprimeuri drăguțe, în funcție de sexul copilului. Completează cadoul cu alte accesorii pentru sugari, haine sau piese de lenjerie de noapte. Pantofii sport sugari trebuie să fie confortabili, ușor de încălțat și adecvați stadiului de evoluție al copilului. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei