Papioane bărbați pentru ținute elegante

Papionul se numără printre accesoriile de bază atunci când vine vorba de ținute elegante. Fie că este vorba de papion, fie de cravată, aceste elemente completează un look de ocazie. Un papion negru este alegerea clasică pentru un costum negru sau de culoare închisă. Papioanele vin în diferite modele, pentru a-l putea prinde în jurul gulerului cămășii într-un mod confortabil. Un papion colorat poate să fie asortat cu batista de la rever. 

Alege dintre cele mai noi modele de papioane

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de papioane pentru bărbați din colecțiile online ale unor branduri precum Corneliani, Onore sau Papionas. Alege un papion bordo sau roșu pe care să îl porți la costume, pentru ținute de ocazie, evenimente speciale. Poți opta pentru un papion din lemn, un model nou, extrem de popular, care conferă un look special oricărei combinații vestimentare, fiind comod de purtat la gât. 

Papioane bărbați acum la reducere

Vezi care sunt reducerile actuale la întreaga gamă de papioane bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și simplu. Pentru ținute elegante alege un papion din mătase, într-o culoare pe care să o poți asorta la costum, cămașă sau chiar pantofi. Papionul conferă o anumite prestanță oricărui tip de ținută, putând fi purtat și la combinații smart-casual, precum o cămașă, pantaloni și bretele. Alege modelul de papion pe care să îl porți confortabil. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei