Sandale și papuci bărbați pentru ținute de vară

In timpul verii avem nevoei de haine și încălțăminte cât mai ușoare, care să permită pielii să respire și în care să ne simțim confortabil. Poți alege în materie de încălțări o pereche de sandale din piele, pentru pantaloni scurți, trei sferturi și pantaloni din in. Sandalele sunt foarte comode, la fel și papucii din piele, care te ajută să completezi ținute cool de mers la plajă sau la picnic. Descoperă cele mai noi modele de sandale și papuci bărbați. 

Modele noi papuci bărbați

Alege dintre cele mai noi modele de papuci bărbați pe care le găsești acum pe AbcFashion. Vezi care sunt colecțiile de papuci de la branduri de top precum Adidas, Aldo sau Diesel. Papucii din textil sau modelel din piele pot fi purtate la diferite tipuri de pantaloni de vară și blugi, cu tricouri, cămăși și tunici din in. Sunt alternative la sandale sau pantofii sport. Te poți bucura de o pereche de papuci la plajă, la plimbare sau la picnic. 

Modele papuci bărbați la prețuri speciale

Profită acum de reducerile și prețurile speciale la întreaga categorie de papuci pentru bărbați. Alege modelul preferat, în funcție de tabelul de dimensiuni, comandă online, rapid și sigur. Poți alege papuci sport de la branduri renumite cum ar fi Adidas, Puma sau Nike, dar și modele potrivite pentru ținute de zi cu pantaloni scurți și tricou, din piele naturală sa ecologică. Dacă sandalele ți se par incomode, atunci încearcă un model asemănător sub forma de papuc și vei vedea diferența.

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei