Papucii de casă - un cadou pentru cei dragi

Alături de pijamele, șosete, halate, papucii de casă pot fi un cadou ideal de oferit unei femei dragi din viața ta. Poate să fie oferit ca dar de casă nouă sau pur și simplu la diferite ocazii în familie sau sărbatori festive anuale. Găsești o serie de modele de papuci de casă cu imprimeu, în forme speciale de animale sau alte modele mai elegante, într-un design clasic. Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de papuci de casă pentru orice tip de stil și preferință. 

Modele variate de papuci de casă

Alege un model preferat de papuci de casă de la branduri precum Answear, Flip*Flop sau Truffle Collection. Te poți orienta pe timp de iarnă spre modele de papuci de casă pufoși, în design clasic sau în forma funny, care merg de minune cu un compleu comod sau cu o pijamă din aceleași materiale moi, ținute de casă în zilele friguroase. Pe timp de vară poți alege din varietatea de modele de șlapi sau papuci clasici din materiale comode, care pot fi purtați și la plajă, piscină sau ieșiri în natură. 

Cele mai bune prețuri pentru papuci de casă

Alege dintre modelele de papuci de casă aflați la reducere, pe tot parcursul anului. Aici găsești constant cele mai noi modele, cu un raport calitate-preț excelent. După ce ți-ai ales perechea favorită de papuci de casă îți poți îndrepta atenția spre categoria de lenjerie de corp, pijamale sau ținute lejere de casă, cum ar fi un trening, un compleu sau combinații de tricouri din bumbac, leggings sau rochii lejere de vară. Toate modelele de haien femei și încălțăminte pot fi comandate online. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei