Modele papuci și șlapi de luat în vacanță

Papucii și șlapii sunt alternative la sandale, fiind mult mai ușor de încălțat și purtat. Alege o pereche de șlapi colorați care să se asorteze cu costumul de baie al băiatului și ai deja pregatită ținuta de plajă. Poți completa look-url cu diferite accesorii necesare, cum ar fi ochelarii de soare și șapca. O opțiune ar mai fi papucii din cauciuc, de purtat prin grădină sau la plimbare, fiind la modă printre copii în acest sezon. Descoperă acum întreaga gamă de încălțăminte băieți pentru zilele de vară. 

Modele noi pe stoc la papuci și șlapi băieți

Pe AbcFashion găsești cele mai noi modele de papuci și șlapi pentru băieți. Poți alege din colecțiile online ale unor branduri precum Adidas, Crocs sau Rider. Variantele de șlapi sunt numeroase, precum șlapii albaștri preferați de majoritatea băieților sau șlapii galbeni, verzi, în culori cât mai vesele. In ceea ce privește papucii poți alege un model de papuci negri din piele, pentru ținute casual de vară. Pentru a asorta perechile de șlapi și papuci alese poți arunca o privire peste modelele online de tricouri, pantaloni scurți și alte articole de vară. 

Promoții speciale la papuci și șlapi băieți

Vezi care sunt reducerile momentului la gama de papuci și șlapi băieți. Alege modelele preferate, comandă online, rapid și simplu. Șlapi și papuci albi pentru ținutele de plajă ale copilului pot fi un cadou ideal de oferit celui mic înainte de vacanță. Există o serie de modele de papuci și șlapi colorați din care poți alege ce i se potrivește micuțului și ce anume se asortează la pantalonii scurți, tricourile, cămășile lejere și alte haine de vară din garderoba acestuia. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei