Ținute lejere de vacanță

Poți crea simplu și rapid, prin câteva click-uri ținutele de vară și de vacanță. Ai nevoie de pantaloni scurți, tricouri și maiouri, pe care le găsești la prețuri speciale sau modele din cele mai noi colecții. Pentru concediul la mare vei avea nevoie de o pereche de papuci sau de flip-flops, după preferințe, sorturi sau slipuri de baie, precum și accesoriile de bază, cum ar fi ochelarii de soare, șapca sau pălăria de soare. 

Incălțăminte bărbați pentru vară

Pe AbcFashion găsești o serie de modele de încălțăminte bărbați pentru vară din care îți poți alege modelul preferat. O pereche de sandale sau de papuci sunt ideale de asortat la pantaloni scurți din in sau șorturi în diferite imprimeuri. La fel de comozi sunt pantofii sport sau mocasinii din textil, care se încalță rapid și se asortează la blugi, pantaloni casual și altele de acest fel. Alege o pereche de flip-flops pentru ținutele de la malul mării sau de purtat la look-uri lejere acasă. 

Papuci și șlapi pentru bărbați la prețuri speciale

Vezi care sunt reducerile momentului la categoria de papuci și șlapi pentru bărbați. Alege modelul preferat, comandă online, rapid și sigur. Poți alege papuci din piele sau flip-flops colorați pentru ținute de vară reușite. Descoperă de asemenea care sunt cele mai noi modele de papuci și șlapi pentru bărbați de la branduri de top precum Aldo, Adidas sau Big Star. Nu uita atunci când pleci în vacanță să accesorizezi ținutele cu șepci, ochelari de soare, ceasuri sport și altele de acest fel. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei