Pijamale de vară - comode și practice

Pe timpul verii avem nevoie de pijamale din material subțiri, comode și care să ne ajute să avem parte de un somn liniștit, chiar și în timpul nopților mai calde. O pijama cu mâneci scurte și pantaloni scurți este ideală pentru orice femeie, indiferent de vârstă. Te poți îndrepta spre modele din bumbac sau satin, în funcție de propriul tip de confort. Ca să fie în acord cu sezonul, poți alege o pijama cu imprimeu floral sau cu buline, modele vesele și pline de culoare. 

Pijamale pentru o noapte specială în doi

Dacă vrei să îi faci o surpriză partenerului poți alege o pijama din satin sau o cămașă de noapte din același material. Depinde de tine, care model te face să ai încredere în tine și în care te simți confortabil. Nu uita de un halat sexy sau de alte accesorii care să întregească ținuta provocatoare. Mai există de asemenea modelele de pijamale din dantelă, foarte populare printre achizițiile femeilor de orice vârstă. Pe AbcFashion găsești o gamă variată de lenjerie de noapte de la cele mai populare magazine, Fashiondays sau Astratex

Cum alegi pijamaua potrivită?

Este nevoie să alegi cu atenție pijamaua, ca orice altă piesă vestimentară din garderobă. Dacă pui accent pe confort, poți comanda o pijama cu mânecă lungă sau scurtă, cu o mărime mai mare, pentru a fi sigură că nu te va strânge sau că te va limita în mișcări în timpul nopții. Descoperă care sunt cele mai noi reduceri la lenjerie de noapte pentru femei și alege pijamalele care îți atrag atentia. Poate să fie vorba de un model fără mâneci sau un model de pijama din in, potrivită pentru vară, atunci când ai nevoie ca pielea să respire. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei