Modele de poncho-uri femeie pentru un stil elegant

Există o serie de modele de poncho-uri din care poți alege pentru o ținută elegantă. Poți asorta un pulover din lână simplu cu o fustă creion, o pereche de cizme și un poncho din lână sau bumbac deasupra. Este o alternativă la trenciuri sau paltoane, în perioadele în care vremea o permite. Totodată, un poncho bej sau negru, cu diferite aplicații și gulere interesante este alegerea perfectă de purtat deasupra unei rochii de seară sau a unui costum business. Vezi pe AbcFashion cele mai noi tendințe în materie de poncho-uri și pulovere. 

Haine de exterior potrivite pentru toamnă

O dată cu venirea toamnei începem să ne îndreptăm atenția din ce în ce mai mult spre haine de exterior, jachete, paltoane, poncho-uri sau alte tipuri de geci. Pentru un stil elegant poți alege un palton sau un poncho din lână, într-o nuanță neutră, ușor de purtat deasupra ținutelor de seară sau oficiale. Pentru un stil mai modern și casual, există piesele de bază în orice garderobă, geaca de piele și geaca de blugi, ușor de asortat la rochii, fuste, blugi sau alte tipuri de pantaloni. 

Poncho - ideal pentru zile și nopți la mare

Un poncho din voal sau orice alt material subțire este un mod chic și la modă de a te acoperi, fie pe plajă, fie seara la o plimbare pe faleză. Poți alege un poncho colorat, care să fie în ton cu sezonul estival, pe care îl poți purta deasupra costumului de baie, a unei rochii de vară sau a oricărei alte tipuri de ținute. Este alternativa mai comodă și ușor de purtat la gecile de blugi sau alte tipuri de jachete subțiri. In plus, poncho oferă un aer boem și creativ oricarei ținute. 

{{productTitle}}
×
{{brandTitle}}
{{productPrice}} Lei {{productRealPrice}} Lei
În Stoc | {{shippingCost}} Lei